Kotobukiya New Captain America och Winter Soldier Fine konst Statyes 2 Figur förundras

KONFRÅG 32 MAD - ÖPPEN CONV. BONEVILLE PONTIAC 1959 MADISON c582drkvc32758-Ny stil

 • Christina Sandström är färdledare för våra resor i Nepal och hon tipsar om filmen Himalaya av regissören Éric Valli som visas på biografen Zita i Stockholm 23 maj kl 18.Kotobukiya SV190 konstFX Frödag den 13 e delen Jason Voorhees 1 6 skala Figur Vi får följa den gamle ledaren Tinle och hans jakkaravan på den strapatsrika vandringen genom Himalayas natur. Vi får även lära känna rivalen och unga hjälten Karma och lär oss att ”ensam är inte stark” – speciellt inte på 5000 meters höjd.

 • Kotobukiya Idolmaster Askungen flickor Anzu Futaba Ani Staty japan importeraeraera

  Det är något speciellt med att tälta i Okavangodeltat. Sällan kommer man så nära djuren som under tältdygnen i Okavangodeltat - lugn vi har hela tiden guider med oss som håller ögonen på både djur och natur.Kotobukiya Tales of the Symphonia One Coin Figur X 7 pcs särskild Weapon SetHär ute är det inte ovanligt att man ser både lejon, leopard, gepard och enorma flockar med bufflar och elefanter på en och samma dag.

Till bloggen

KONFRÅG 32 MAD - ÖPPEN CONV. BONEVILLE PONTIAC 1959 MADISON c582drkvc32758-Ny stil

 • Jonas Sandström, Sydafrika-älskare och en auktoriserad Sydafrika-guide berättar om sitt andra hemland och om våra olika resor dit. Kotobukiya VI056 Armed Core CR -C89E Crest Oracle Ver.1 72 Kit skala japan F S

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson tar oss med till det bästa av Himalaya och presenterar vår nya samarbetsresa med DNErbjudande. Vi får följa med på strövtåg i Nepal längs Annapurna Panorama då Himalayas sluttningar är fyllda av rosaskimrande rhododendronbuskar. Föredraget tar oss också med till Bhutan med dess unika kultur, välbevarade 1600-tals fort och en av landets häftigaste festivaler, Paro Tsechu.  

 • Datum:

  Föredrag om vår nya samarbetsresa med DN.Erbjudande till Patagonien och Eldslandet.

  Kom och lyssna och låt dig hänföras av Patagoniens vilda landskap och vackra natur. Pernilla Palacios tar oss från det pulserande Buenos Aires ner till den sydligaste delen av Patagonien, mytomspunna Eldslandet.KOTOBUKIYA ZOID HMM 044 RZ -029 STORM SWORDER 1 72 Plast modellllerlerl Kit F S Vi korsar även den vackra sjödistriktet från Chile in tillbaks till Argentina. En resa genom eld och is. 

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, japanolog och grundare av Världens Resor, presenterar vår nya samarbetsresa med SvDaccent till Japan. Resans tonvikt ligger i landets fantastiska arkitektur, dess moderna konst och fina trädgårdar

 • Datum:

  Följ med på en visuell resa genom den japanska kulturskatten från 600-talet till dagens Japan. Vi kontemplerar i zenbuddhistiska trädgårdar, lär känna de mjuka sidorna hos samurajerna och bekantar oss med haiku-poesi. Kotobukiya ZOIDS EZ -049 bar Sark Få fel 1 72 skala plastkitVi ska också se nya konstsatsningar, se framtidens arkitektur och ta pulsen på ungdomskulturen i Tokyo.

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, sinolog och delägare i Världens Resor tar oss med på en visuell exposé längs Kinas sydöstra kust. Vi lägger tonvikt på den spännande maritima historien från tiden då Kina upptäckte sjöfarten på 1400-talet och Opiumkrigets dagar till dagens taiwanfråga. Kotobukiya Zoids Hmm 042 Stahl Kong Prozen Ritter 1 72 Plastik modellllerlerlbau Neu

Kotobukiya kejserlig Girl'Etrian Odyssey Iv Legends of The Titan 'Plastic Mo
Kotobukiya Zoids Zd09 Escudo Liger Mk -Ii 1 72 Escala Maqueta de Pl 65533;smo;

KONFRÅG 32 MAD - ÖPPEN CONV. BONEVILLE PONTIAC 1959 MADISON c582drkvc32758-Ny stil

Beställ vår senaste resebroschyr
Fyll i e-postadress för att få vårt digitala nyhetsbrev

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår Kotobukiya japan HTF Dark Horse ED209 PVC Hi Detail modellllerlerl Robocp Action Figur.

KONFRÅG 32 MAD - ÖPPEN CONV. BONEVILLE PONTIAC 1959 MADISON c582drkvc32758-Ny stil

Vi fortsätter att upptäcka världen och gör det på vårt eget vis. Ända sedan starten 2003 har många av våra rundresor, temaresor och vandringsresor formats utifrån geografiska förtecken och historiska skeenden som binder samman regioner och länder.

Kotobukiya Jl Movie Cyborg konstfx St.

Kotobukiya Muv -Luv alternativa plastmodellllerler Kit Shiranui kejserlig japansk leksak
Design: Enkeria