Thomas och vänner träen järnvägway - flygagaGANDE SCOTSMAN - Fisher -Price Item \35;Y6784 ny

TF Källa - Primal Optimus - Wars Beast - Masterpiece Transformer c582dznbf43241-Ny stil

 • Christina Sandström är färdledare för våra resor i Nepal och hon tipsar om filmen Himalaya av regissören Éric Valli som visas på biografen Zita i Stockholm 23 maj kl 18.THOMAS TANK MOTORN 99051 Henry s skogsloggbil Real trä 1998 NEW see pics Vi får följa den gamle ledaren Tinle och hans jakkaravan på den strapatsrika vandringen genom Himalayas natur. Vi får även lära känna rivalen och unga hjälten Karma och lär oss att ”ensam är inte stark” – speciellt inte på 5000 meters höjd.

 • Thomas Kinkade Dolda Meddelanden... Kväll på Swanbrooke Cottage.Ceaco

  Det är något speciellt med att tälta i Okavangodeltat. Sällan kommer man så nära djuren som under tältdygnen i Okavangodeltat - lugn vi har hela tiden guider med oss som håller ögonen på både djur och natur.Thomas Tankmotor träen järnväg Series Electric Thomas och Millågs avloppssystemHär ute är det inte ovanligt att man ser både lejon, leopard, gepard och enorma flockar med bufflar och elefanter på en och samma dag.

Till bloggen

TF Källa - Primal Optimus - Wars Beast - Masterpiece Transformer c582dznbf43241-Ny stil

 • Jonas Sandström, Sydafrika-älskare och en auktoriserad Sydafrika-guide berättar om sitt andra hemland och om våra olika resor dit. Thomas the Train & vänner ANNIE och CLRABEL ljus -Up träen järnvägway DFW81 NEW

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson tar oss med till det bästa av Himalaya och presenterar vår nya samarbetsresa med DNErbjudande. Vi får följa med på strövtåg i Nepal längs Annapurna Panorama då Himalayas sluttningar är fyllda av rosaskimrande rhododendronbuskar. Föredraget tar oss också med till Bhutan med dess unika kultur, välbevarade 1600-tals fort och en av landets häftigaste festivaler, Paro Tsechu.  

 • Datum:

  Föredrag om vår nya samarbetsresa med DN.Erbjudande till Patagonien och Eldslandet.

  Kom och lyssna och låt dig hänföras av Patagoniens vilda landskap och vackra natur. Pernilla Palacios tar oss från det pulserande Buenos Aires ner till den sydligaste delen av Patagonien, mytomspunna Eldslandet.Thomas Train järnväg bil Assemblemed Electric Multi -layer pussel Creative DIY leksak Vi korsar även den vackra sjödistriktet från Chile in tillbaks till Argentina. En resa genom eld och is. 

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, japanolog och grundare av Världens Resor, presenterar vår nya samarbetsresa med SvDaccent till Japan. Resans tonvikt ligger i landets fantastiska arkitektur, dess moderna konst och fina trädgårdar

 • Datum:

  Följ med på en visuell resa genom den japanska kulturskatten från 600-talet till dagens Japan. Vi kontemplerar i zenbuddhistiska trädgårdar, lär känna de mjuka sidorna hos samurajerna och bekantar oss med haiku-poesi. Thomas y Sus Amigos V 65533;65533; som de Madera de la Madera Patio Cascada äventyr NuevoVi ska också se nya konstsatsningar, se framtidens arkitektur och ta pulsen på ungdomskulturen i Tokyo.

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, sinolog och delägare i Världens Resor tar oss med på en visuell exposé längs Kinas sydöstra kust. Vi lägger tonvikt på den spännande maritima historien från tiden då Kina upptäckte sjöfarten på 1400-talet och Opiumkrigets dagar till dagens taiwanfråga. THOMAS, TANK och vänner, NIB 2012, Äkta skog, Spencer.

Thomas Lets Go Big äventyr DX Gakken StaiFul barnleksak New japan importeraera F S
Thor hastighetssnips som arbetar med låda och instruktioner elektriska saxar

TF Källa - Primal Optimus - Wars Beast - Masterpiece Transformer c582dznbf43241-Ny stil

Beställ vår senaste resebroschyr
Fyll i e-postadress för att få vårt digitala nyhetsbrev

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår Thomas Minis Advent Calendar 24 Thomas Minis BRAND NY SEALD .

TF Källa - Primal Optimus - Wars Beast - Masterpiece Transformer c582dznbf43241-Ny stil

Vi fortsätter att upptäcka världen och gör det på vårt eget vis. Ända sedan starten 2003 har många av våra rundresor, temaresor och vandringsresor formats utifrån geografiska förtecken och historiska skeenden som binder samman regioner och länder.

Thomas och vänner 30 Minis Train Set samlaor Edition Fisher -Price

Thomas och vänner Windmill
Design: Enkeria