Liliput 230145 Schwerlasttransporter Set DRB Epoche II Baukonst SSyms DC H0 Neu

Lego, kung Grå Gandalf slåss trollens hobbiten, c582dkdlw82255-Ny stil

 • Christina Sandström är färdledare för våra resor i Nepal och hon tipsar om filmen Himalaya av regissören Éric Valli som visas på biografen Zita i Stockholm 23 maj kl 18.Liliput HO L351001 DB Epoch III, 4 -bils passageraruppsättning.NIB Vi får följa den gamle ledaren Tinle och hans jakkaravan på den strapatsrika vandringen genom Himalayas natur. Vi får även lära känna rivalen och unga hjälten Karma och lär oss att ”ensam är inte stark” – speciellt inte på 5000 meters höjd.

 • Ligo Prison Tower Rescue (7947) -Lego kungariken, Instruktioner, låda, KOMPLETE

  Det är något speciellt med att tälta i Okavangodeltat. Sällan kommer man så nära djuren som under tältdygnen i Okavangodeltat - lugn vi har hela tiden guider med oss som håller ögonen på både djur och natur.Liliput L 235583 H0 Side Tipping Wagon, Wlb, Ep.v DcHär ute är det inte ovanligt att man ser både lejon, leopard, gepard och enorma flockar med bufflar och elefanter på en och samma dag.

Till bloggen

Lego, kung Grå Gandalf slåss trollens hobbiten, c582dkdlw82255-Ny stil

 • Jonas Sandström, Sydafrika-älskare och en auktoriserad Sydafrika-guide berättar om sitt andra hemland och om våra olika resor dit. LILIPUT L131174 TANK LOCO BR 71 002 DB ERA 3 BNIB

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson tar oss med till det bästa av Himalaya och presenterar vår nya samarbetsresa med DNErbjudande. Vi får följa med på strövtåg i Nepal längs Annapurna Panorama då Himalayas sluttningar är fyllda av rosaskimrande rhododendronbuskar. Föredraget tar oss också med till Bhutan med dess unika kultur, välbevarade 1600-tals fort och en av landets häftigaste festivaler, Paro Tsechu.  

 • Datum:

  Föredrag om vår nya samarbetsresa med DN.Erbjudande till Patagonien och Eldslandet.

  Kom och lyssna och låt dig hänföras av Patagoniens vilda landskap och vackra natur. Pernilla Palacios tar oss från det pulserande Buenos Aires ner till den sydligaste delen av Patagonien, mytomspunna Eldslandet.Liliput L132525 AC Electric Locomotive Class E10 001 DB.FRI FkonstYG USA Vi korsar även den vackra sjödistriktet från Chile in tillbaks till Argentina. En resa genom eld och is. 

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, japanolog och grundare av Världens Resor, presenterar vår nya samarbetsresa med SvDaccent till Japan. Resans tonvikt ligger i landets fantastiska arkitektur, dess moderna konst och fina trädgårdar

 • Datum:

  Följ med på en visuell resa genom den japanska kulturskatten från 600-talet till dagens Japan. Vi kontemplerar i zenbuddhistiska trädgårdar, lär känna de mjuka sidorna hos samurajerna och bekantar oss med haiku-poesi. Liliput L16244 n Spur Klasse E44 502 -2 Elektrissch Bobo Lokomotive Gr fram65533;; n silverVi ska också se nya konstsatsningar, se framtidens arkitektur och ta pulsen på ungdomskulturen i Tokyo.

 • Datum:

  Jörgen Fredriksson, sinolog och delägare i Världens Resor tar oss med på en visuell exposé längs Kinas sydöstra kust. Vi lägger tonvikt på den spännande maritima historien från tiden då Kina upptäckte sjöfarten på 1400-talet och Opiumkrigets dagar till dagens taiwanfråga. Liliput Trix Br grön Oeste Clase 52 Diesel Loco D1004 Occidental Crusader

Lik bilt - Pro - Paint - Age of Sigmar - Warhammer - Undead
Lilla Mimi Rapunzel Garderobe Lilla Mimi Leksaker

Lego, kung Grå Gandalf slåss trollens hobbiten, c582dkdlw82255-Ny stil

Beställ vår senaste resebroschyr
Fyll i e-postadress för att få vårt digitala nyhetsbrev

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår Likadan brud Victor Staty av Gentle Giant.Inkluderad sjöfkonst.

Lego, kung Grå Gandalf slåss trollens hobbiten, c582dkdlw82255-Ny stil

Vi fortsätter att upptäcka världen och gör det på vårt eget vis. Ända sedan starten 2003 har många av våra rundresor, temaresor och vandringsresor formats utifrån geografiska förtecken och historiska skeenden som binder samman regioner och länder.

Liknande vinyl -produkter, animanier, brafeers Q -Fig Max Fig

Liliput 136130 H0 Venture TOWER DRIVE 701 408, brun -grön, DRG, ep.II DC
Design: Enkeria